Old Time RNR Magazine

Rehabilitációs kezelése után visszatért a Scorpions-ba a dobos, James Kottak

2015. február 25. - Sebők_Tamás

kottak.jpg2014. végén néhány igen rázós megpróbáltatáson ment keresztül James Kottak, a Scorpions dobosa, még egy dubai börtönben is volt, miután a város repülőterén vulgárisan viselkedett. Azonban a rehabilitációs kezelés után a zenekar tárt karokkal fogadta újra a dobok mögött.

„Borzasztó volt” – nyilatkozta a csapat énekese, Klaus Meine. „Hibázott. Áthajtott a piroson. Ez nagyon nem rock ’n’ roll, és egy kicsit sem vicces. Mondtuk neki, hogy rehabra kell mennie, hogy nagyon vigyázzon magára, és vegye komolyan a dolgot. Az ajtók nyitva álltak előtte, de minden rajta állt.”

Kottak elkötelezte magát és nyilvánosan is megfogadta, hogy megbirkózik az alkoholizmussal és legyőzi ezt a könyörtelen betegséget. Most már a közelgő turnéra készül az ikonikus német csapattal.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr697219671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása