Old Time RNR Magazine

Sosem hallott felvételek kíséretében újra kiadják a Bad Company első két albumát

2015. február 25. - Sebők_Tamás

badcompany.jpgÚjramasterelve és eddig sosem hallott bónusz dalok kíséretében, április 7-én újra kiadják a Bad Company első két albumát, az 1974-es Bad Company-t, valamint az egy évvel később megjelent Straight Shooter-t.

A lemezek az első alkalommal kerülnek újra munkálatok alá, és néhány új demót, b-side-ot is tartalmazni fognak a régi, jól ismert dalok mellett. A kiadvány digitális formátumban is elérhető lesz, de az ínyenceknek dupla lemezes vinyl is készül majd.

Az 1974-es Bad Company többszörös platinalemez lett és számos listán szerezte meg a No.1 pozíciót. Olyan nagyszerű slágerek hallhatóak rajta, mint a ’Can’t Get Enough’ a ’Ready for Love’ vagy a ’Bad Company’.

Szintén multi-platina lemez lett az 1975-ös Straight Shooter mely a listákon a 3. pozíciót foglalta el olyan dalaival, mint a ’Good Lovin’ Gone Bad’, a ’Feel Like Makin’ Love’ és a ’Shooting Star’

bcss.bmp

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr767220241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása