Old Time RNR Magazine

Richie Sambora a gitáros istennővel, Orianthi-val való közös munkájáról beszélt

2015. február 28. - Sebők_Tamás

rs-o.jpegNemrégiben egy interjút készítettek az ex-Bon Jovi gitárossal, Richie Sambora-val, aki sokat mesélt a gitár legendával, Les Paullal való barátságáról, illetve a gitáros istennővel, egykori Alice Cooper taggal, Orianthi-val való közös munkájáról.

„Olyan szinten van jelen a kémia, hogy az valami hihetetlen. Közösen játszunk és éneklünk. Egy olyasfajta felfogás van most az emberekben, hogy Richie Sambora Bon Jovi, Ori pedig Michael Jackson szárnysegédje volt.”

Ő egy csodagyerek volt és igazi virtuóz. Tagadhatatlan tény, hogy ő a bolygó legnagyobb női gitárosa, de én azt mondom, hogy az egyik legjobb gitáros a földön. Tavaly bejártuk a világot a közös turnén, és most újra stúdióban vagyunk, hogy később ismét bejárjuk az egész világot. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr747228531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása