Old Time RNR Magazine

Ozzy Osbourne – „A Black Sabbath után sem állok le…”

2015. december 11. - Sebők_Tamás

ozz.jpgOzzy Ousborne talán nem hiszi, hogy a világ Black Sabbath rajongói új albumot szeretnének hallani, de az biztos, hogy a szólókarrierjét nem fogja elhanyagolni. Egy interjúban a jövőbeli terveiről mesélt a rock ikon a news.com.au-nak, ahol kitért a sokat várt ”13” album esetleges folytatására is.

„Először is: Nem gondolom, hogy az emberek igazán érdeklődnek egy új album iránt. Másodszor: Ha egy új albumot adnánk ki a turné előtt, az újabb három-négy év mire elkészül.”

Ehelyett a zenekar úgy döntött, hogy a ”The End” névre keresztelt utolsó turnéjával búcsúzik a nagyérdeműtől, mely minden jel szerint január 20-án indul.

„Amikor zenélni kezdtünk azt gondoltam, hogy senki nem fog emlékezni rám. Inkább most állok, le mintha csinálnék még öt albumot. 67 éves vagyok. Amikor elindultunk azt gondoltam, hogy talán egy-két évig fogom ezt csinálni. Elég jó voltam 35 évig, de a Black Sabbath után sem állok le. Szólólemezt készítek és szólóturnét is tervezek. Van egy feleségem és állandóan kib****tt cipőket vásárol. Valamiből el kell tartanom.”

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr958156550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása