Old Time RNR Magazine

Hamarosan elkészül az új album felvételeivel a Red Hot Chili Peppers

2015. december 16. - Sebők_Tamás

red-hot-chili-peppers.jpgEgy friss interjúból kiderült, hogy a kaliforniai funk-rock csapat, a Red Hot Chili Peppers hamarosan befejezi új albumának felvételeit.  A basszusgitáros, Flea saját házában adott interjút a készülő új anyagról, és egy kis garázs jam-et is toltak, a Tim & Cameron  párossal, amelynek videóját megtekinthetitek a cikk alján.

„Egy ideje már végeztünk a hangszerek felvételével, most azt várjuk, hogy Anthony felénekelje az ő sávjait. Az új album hangzása pedig elég érzelmes lesz.”

A Red Hot Chili Peppers utolsó nagylemeze 2011-ben jelent meg ”I’m With You” címmel. Az új lemezen viszont már nem a sztárproducerrel, Rick Rubinnal dolgozik a zenekar, hanem a korábban a U2-val is együtt dolgozó Danger Mouse dolgozik a peppers-ökkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr988178100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása