Old Time RNR Magazine

Whole Lotta Rose, avagy Axl átigazol?

2016. március 24. - Sebők_Tamás

axl-rose-angus-young.jpgAz AC/DC képviselői nem tagadják, de nem is erősítik meg a pletykákat, miszerint a Guns N’ Roses megfáradt hangú frontembere, Axl Rose kerülne a zenekar énekesi posztjára Brian Johnson helyetteseként. Az ausztrál kiválóságok énekese halláskárosodással küzd, ami miatt a turnét is leállították. Most azonban a legendás zenekar úgy véli, érdekes dolog lenne, ha egy vendég énekessel folytatnák a koncertkörutat.

Az biztos, hogy Axl Rose a hétvégén Atlantában járt, viszont azt már nem tudjuk, hogy pontosan miért – egyesek szerint, hogy tárgyaljon az AC/DC-vel. Egy helyi rádió műsorvezetője, Jason Bailey azonban azt állítja, hogy biztos tudja, hogy Axl az AC/DC énekese lesz. Megy a kavarás és a nagy cirkusz az esettel kapcsolatosan, az biztos, hogy napokon belül választ kapunk az összes kérdésünkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr708524146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása