Old Time RNR Magazine

Cream – Szívműtéten esik át Ginger Baker dobos

2016. március 26. - Sebők_Tamás

ginger_baker.jpgA Cream dobosa, Ginger Baker és orvosa elég bizakodó annak tekintetében, hogy mihamarabb újra színpadon játszhat a zenész, a közelmúltban elszenvedett egészségügyi problémái után. Még február végén súlyos szívproblémáival fordult egy neves kardiológushoz, és közel egy hónapos kezelés után műtéti beavatkozást kell alkalmazni a 76 éves doboson.

„A doki nemrégiben egy csövet dugott az artériámba a jobb csuklómnál és feltolta azt egészen a szívemig… Nagy élmény volt!” – írja Baker a Facebook oldalán. A szívem belső feléről is tudott képeket csinálni. Lenyűgöző a mai technológia. Műteni kell a szívem, amire jelenleg két opciót vázolt a doki, attól függ a dolog, hogy a tüdőm mennyire bírja majd a megpróbáltatásokat. Azt is mondták, hogy nemsoká újra színpadon játszhatok.” fejezte be bizakodóan a nyilatkozatot a dobos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr738527462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása