Old Time RNR Magazine

Sok jó ember kis helyen is… avagy így zsúfolj be 12 blues zenészt egy kis irodába

2016. március 26. - Sebők_Tamás

tedeschi_trucks_band.pngA Derek Trucks és Susan Tedeschi házasságának gyümölcse két csodaszép gyermek mellet egy 12 fős blues zenekar is, mely talán a leghűebben hozza újra köztudatba a Mississippi környékének tradicionális blues zenéjét. A zenekar 2016 januárjában jelentkezett egy új dupla lemezes kiadvánnyal, ami a Let Me Get By címet viseli.

Egy 12 fős zenekarnál már a színpadigényeket is jogosan veszik figyelembe, azonban sokakkal ellentétben vannak, akiket ez nem zavar, és a „sok jó ember kis helyen is…” mondásra alapozva bárhol megmutatják tudásukat. Derek Trucks-ék sem voltak szívbajosak, amikor az NPR Music felkérte őket, hogy tartsanak előadást egy szűkös irodában. A végeredménnyel nem leszünk elégedetlenek, tekintsétek meg ti is, mit hozott össze ez a tucatnyi tehetség.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr468527252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása