Old Time RNR Magazine

Keith Richards kritizálta az ötlettelen modern zenei előadókat

2016. március 30. - Sebők_Tamás

keith_richards.jpgA Rolling Stones gitárosa, Keith Richards nemrégiben a kortárs listavezető előadókat kritizálta, akik szerinte képtelenek saját maguk zenét írni, vagy egy album produceri munkáját elvégezni, mutatott rá olyan előadókra is, mint Adele, vagy Rihanna.

„Nem tudnak magukra hagyatkozni? De nincs igazam?” – mondta a 72 éves gitáros. „Egy kőkemény showbiznisz kellős közepén vagyunk jelenleg. Ez most még erősebb, mint, amikor a legutóbb kinyírtuk az egészet. Van X Faktorunk meg sok más szar versenyünk, ami csak szimpla emberekről szól, akik híresek szeretnének lenni. Nos, ha hírnevet akarsz szerezni, ahhoz sok szerencsét, de egyszerűbb, ha megtanulsz együtt élni vele.”

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr608547136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása