Old Time RNR Magazine

David Gilmour - Animációs videóval rukkolt elő az egykori Pink Floyd gitáros

2016. április 01. - Sebők_Tamás

david-gilmour_1.jpgAz ’Any Tongue’ című dalához készítette el legújabb animációs videóját David Gilmour. A dalt a ’Rattle That Lock’ című szólóalbumon hallhatjuk, mely az után jelent meg, hogy Gilmour bejelentette, a ’The Endless River’ című Pink Floyd album lesz az utolsó, amin ő is dolgozik.

A videót Danny Madden animátor készítette, aki saját, ’Confusion Through Sand’ című filmjéből is használt fel jeleneteket Gilmour videójába. A gitáros jelenleg Észak-Amerikában turnézik, júniusban pedig indul az európai koncertkörút is, olyan állomásokkal, mint a Royal Albert Hall, vagy Pompeii történelmi városa, de hogy egy közelebbi helyszínről is szó essék, a híres gitáros az osztrák fővárosban is ad koncertet.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr18552454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása