Old Time RNR Magazine

Oasis Reunion - Újra ringbe szállnak Gallagher-ék?

2016. november 01. - Sebők_Tamás

oasis_in_shanghai.jpgAz NME hozta le nemrégiben egy cikkben, hogy 2017-ben újra turnézni indul az Oasis. Egyes lapok szerint már a körutat nyitó koncert dátuma is le van foglalva.

A fogadóirodák a múlt héten felfüggesztették a fogadást az Oasis 2017-es újjáalakulására, hiszen egyre több helyen jelenik meg, a Gallagherek újra ringbe szállnak – nah persze egymás oldalán.

Még 2009-ben váltak el az Oasis tagjainak útjai, azóta a Noel és Liam Gallagher elég paprikás viszonyt ápol, ment a szócsata a sajtóban, de biztos van az a pénz… mára elásták a csatabárdot.

Nem meglepő dolog, hogy Liam kezdeményezte az újjáalakulást, bár Noel sem zárkózott el a dologtól, de sokszor viccet csinált az ügyből. A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ismét együtt látjuk a 90-es évek egyik legkedveltebb angol bandáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2911921311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása