Old Time RNR Magazine

Így játszik Little Waltert a Rolling Stones. Íme a Hate To See You Go

2016. november 09. - Sebők_Tamás

stones.jpgLittle Walter Hate To See You Go című dalának feldolgozásához készített új videoklipet a Rolling Stones. A csapat rajongóinak már biztosan nem kell említeni, de azért még egyszer leírjuk, hogy Jagger-ék hamarosan új blues feldolgozásokat tartalmazó lemezt adnak ki. A december 2-án megjelenő anyag a Blue & Lonesome címet viseli, és 2005 után az első lemeze lesz a zenekarnak. 

2015-ben a híres londoni Grove Studios-ban rögzítették a lemezt öreg barátjuk, Don Was produceri munkájával. Korábban már kikerült az internetre egy részlet ebből a dalból amolyan poén jelleggel, akkor már lehetett sejteni, hogy a világ egyik leghíresebb harmonikásától is feldolgoznak Richards-ék. Persze nem csak Little Walter kapott helyet a lemezen, melyen a blues stílus előtt tisztelegnek, hanem olyan zenészek „stonesosított” dalait is hallhatjuk decemberben, mint Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor vagy Howlin’ Wolf. És ha mindez még nem volna elég, eláruljuk azt is, hogy Eric Clapton és Jim Keltner ütőhangszeres is közreműködik a lemezen. Már nem kell sokat várni, addig is itt egy kis csemege.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5411946473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása