Old Time RNR Magazine

Ezt azoknak, akik hisznek a szentesi koncertekben!

2017. január 21. - Sebők_Tamás

dsc_3377.JPGJanuár 13-án, pénteken este rendezték meg a Kávézó a Belvárosi Favágókhoz galériáján Magyarország egyik legkedveltebb alternatív rock’n’roll bandája, a CsótányDzsó koncertjét.  A trió különleges zenéjére az idősebb és a fiatalabb korosztály egyaránt kíváncsi volt.

Nem sokkal 9 óra után csendültek fel az első dallamok a fővárosi CsótányDzsó koncertjén. A trió egy különleges stílusban alkot. Korai kiadványaikon inkább a rock’n’rollos, rockabilly-s stílusjegyek vehetők észre, később vették fel az alternatív vonalat.  – Úgy gondoltuk, hogy a műsorunk elején a könnyedebb kispálos, kiscsillagos 90-es évek alternatív zenéjét megidéző énünket vesszük elő, és az újabb dalainkat mutatjuk be a szentesi közönségnek. Elég régóta közel áll a szívemhez ez a stílus is, és úgy érzem a közönség is szeretettel fogadta – mondta el lapunknak Holup Márk, énekes- gitáros, majd hozzátette, a zenekar imidzsén: a korhű hangszereken, a hajviseleten, a díszes színpadi kellékeken azért észrevehető, hogy az 50-es évek klasszikus rock’n’roll-ját sem hanyagolják el.

Műsorukat a 2013-as ’Dinoszauruszok’ és a 2014-es ’Ahol az autók kamionokat esznek’ lemezek dalai adták, melyeket igen sajátos módon, vezetett fel az énekes, ugyanis minden elhangzó darab előtt egy mondatot ismételt: Ezt azoknak, akik hisznek a… A koncert második felében már a pörgős rockabilly-s, táncolható zenék hangzottak el, néhányan táncra is perdültek a Favágó galériáján.  A közönség hitt a CsótányDzsóban, így a koncert jó hangulatban telt. – Nagyon jól érzetük magunkat, és úgy vettük észre, hogy a közönség igényeit is kielégítettük. Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, hogy felléphettünk, reméljük, lesz még alkalmunk visszalátogatni, hiszen sok barátunk van Szentesen – zárta a beszélgetést az énekes.

dsc_3389.JPG

Sebők Tamás

Fotó: Vidovics Ferenc - Szentesi Mozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr512142579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása