Old Time RNR Magazine

Amikor S.O.S jó zenére van szükséged! Same Old Story koncert a szentesi Belvárosi Favágók kávézóban

2017. február 08. - Sebők_Tamás

sos.jpg

Ki emlékszik már a bakelitek különlegesen magával ragadó illatára, a 60-as 70-es évek lenyűgöző, rockslágereire? Nagyon reméljük, hogy sokan, hiszen az OTR’N’R-nak is nem titkolt célja visszahozni a köztudatba többek között olyan előadók zenéit, mint a Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Eric Clapton, a Creedence Clearwater Revival, Rory Gallagher és a Taste, vagy a Deep Purple. Ki így, ki úgy. Mi a hasábokon, a szentesi Same Old Story zenekar a hangszereken örökíti meg a rocktörténelem kiemelkedő évtizedeinek zenéit.

A Kováts Zoltán (gitár, ének), Szávka László (basszusgitár, ének), Fekete-Kováts Zoltán (gitár, ének), Horváth-Varga Zoltán (dob) alkotta kvartett 2014 decemberében alakult.

Az együttes létrehozására azért került sor, mert bár élünk, halunk a blues-rock zenéért, az utóbbi időben eléggé eltávolodtunk e stílusoktól. Zoli és Laci is egyetértenek abban, hogy ez a felállás nagy segítség abban, hogy a zene öröm maradhasson. A mentőakcióként is felfogható egyesülés neve igencsak találó. Imádjuk a munkánkat, a mindennapos előadásokat, de egy kis örömzene mindannyiunkra ráfér.

Ebben a mentőakcióban két olyan társra leltek, akik hasonló cipőben járnak. Kováts Zoltán több mint 40 éve gitározik és énekel.

A négyes legközelebb a szentesi Kávézó a belvárosi Favágókhoz galériáját rengeti meg, február 10-én, pénteken.

Itt egy nagy klasszikus a csapat előadásában.

 

A padlás-koncert eseményét a plakátra kattintva éritek el!

flyer_2.jpg

 

Sebők Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4512238148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása