Old Time RNR Magazine

Április elején ’inFinite’ címmel jelenik meg a Deep Purple 20. stúdiólemeze

2017. március 05. - Sebők_Tamás

newdeeppurple010416.jpg

A legendás angol rockzenekar hivatalosan is megerősítette, hogy inFinite címmel, április 7-én jelenik meg legújabb albuma, mely 10 dalt fog tartalmazni, és köztük lesz a januárban első kislemezként bemutatott Time for Bedlam is.

A lemez utolsó dala a Roadhouse Blues a Doors legendás 1970-es slágerének feldolgozása, amit egyébként a koncerteken a Deep Purple előszeretettel játszik. A zenekar felállása a klasszikus érát idézi, Ian Gillan (ének), Ian Paice (dobok) és Roger Glover (basszusgitár), valamint Steve Morse (gitár) and Don Airey (billentyűk). Az inFinite egyébként az aktuális felállás 5. nagylemeze lesz. Az album producere az a Bob Ezrin, aki korábban Alice Cooperrel és a Pink Floyddal is dolgozott.

deep.jpg

 

Deep Purple ’inFinite’ dallistája

Time For Bedlam
Hip Boots
All I Got Is You
One Night In Vegas
Get Me Outta Here
The Surprising
Johnny’s Band
On Top Of The World
Birds Of Prey
Roadhouse Blues

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr9612314115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása