Old Time RNR Magazine

Amikor megrendül a Kurca-partja

Angertea, Dungaree és Sin Of God koncertek Szentesen!

2017. március 12. - Sebők_Tamás

17159323_1763687063645171_3640709871266967581_o.jpg

Próbálkozunk, próbálkozunk! Bár Szentesen nem egyszerű jó koncerthelyszínt találni és zenekarokkal sem lehet Tiszát-rekeszteni, azért néha ráeszmélnek a helyi kötődésű alakulatok, hogy igenis van egy különleges atmoszférája a szentesi koncerteknek.

Az Angertea, a Sin Of God és a bár szegedi illetőségű, de szentesi frontemberrel felálló, már-már hazajáró Dungaree április 30-án ad koncertet a Delelő Söröző kerthelyiségi színpadán.

Így elöljáróban annyit megemlíthetünk, hogy mind a három csapatnak van, mit bemutatni, hiszen tavaly mindannyian új lemezzel rukkoltak elő.

Az Angertea 2016-ban már ötödik albumával jelentkezett, mely a Snakes In Blossom címet kapta, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy világszínvonalú anyag lett. Kaptak is elismerést a srácok kül- és belföldön egyaránt. Pályájuk még 20 év után is felfelé ível, és hatalmas pacsi, hogy kitartanak Szentes mellett!

A Dungaree 2014-ben villámcsapás szerűen „rockolta” magát a hazai underground zenei színtér elitjébe. Nem is csoda, két óriási kislemezzel mutatták meg magukat, majd tavaly jött a Bipolar World című debütáló nagylemez. A srácok már lenyomták a lemezbemutató turnét és most is szorgosan munkálkodnak, de azért belefér egy mindig őrületes szentesi páré.

A Sin Of God "Aenigmata" lemeze bekerült a 2016-os év legjobb albumai közé a HangSúly Zenei Díj szavazásán, további kiváló hazai alkotásokkal egyetemben (Köztük a fent említett Angertea is ott volt). A lemezről elismerően írtak külföldi zenei szaklapok és itthon is előrébb léptek a srácok azon a bizonyos ranglétrán. Számos országban megmutatták az új lemezt sikeres zenekarokkal adtak koncerteket, most hazai terepen is szétzúzhatják az agyunkat.

Információk a koncertről:

Időpont: 2017. április 30.
Helyszín: Delelő Söröző
Behopp: FREE

Facebook esemény itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5912332505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása