Old Time RNR Magazine

Peter Kovary & The Royal Rebels - ’Run For Cover’ klippremier

2017. április 12. - fehersolyom

Február közepén jelent meg ’Halfway Till Morning’ címmmel, a klasszikus rockban utazó Peter Kovary & The Royal Rebels első nagylemeze, melyről a zenkar már előzetesen bemutatta az ’It’s a Riot’ c. dal videóját. Utóbbi nóta, A DAL elnevezésű eurovíziós válógató legjobb 30 felvétele közé is bekerült. A srácok még mindig két lábbal taposnak a gázpedálon, a nemrégiben tértek haza a lemezbemutatót követő Közép-Európai turnéjukról, most pedig új klipjüket mutatják be a nagyközönségnek.

A ’Run For Cover’ egy igazi velős, energikus, zúzós dal, a Black Sabbath, a Deep Purple és a Led Zeppelin hatásai fedezhetőek fel benne. A hozzá készült klipet Jimy J. Hollywood rendezte, helyszíne: egy elhagyatott gyár, főszereplője pedig egy fiatal lány, aki céltalan, züllött életet él, nem találja a helyét a világban. A dalszöveg arra figyelmeztet, hogy idejében fel kel ismernünk, ha az életünk vakvágányra futott, és saját magunknak kell rendbehozni az elrontott életünket, amíg nem késő. A ’Run For Cover’ a ’Halfway Till Morning’ album egyik legerőteljesebb darabja.

A lemez remek kritikákat kapott kül- és belföldön egyaránt. Az album magában hordoz egy bipoláris jelleget, alapját a 60-as 70-es évek klasszikus rock zenéje adja, ehhez társul egyfajta 21. századi modern hangzásvilág, egy frissítő erő, ami megmutatja, hogy 2017-ben vagyunk, és manapság is virágzik a vintage/retro rock vonal.

A csapat a Kuplungban mutatta be a lemezt február végén. A koncertet egy Közép-európai turné követte, Ausztriában, Olaszországban, és Csehországban is színpadra léptek Kőváryék a számos hazai koncert mellett.

Tekintsétek meg a Peter Kovary & The Royal Rebels új klipjét

----------------------------------------------------------------------

korábbi klippek:

It’s A Riot:

https://youtu.be/KBRZ27dSfgQ

Forever And A Day:

https://youtu.be/CjSsCOYIgjo

További infó:

https://www.facebook.com/PeterKovaryTheRoyalRebels/

http://www.peterkovary.com/

https://twitter.com/PeterKovary

https://www.youtube.com/channel/UCZJWs2evjOI4zHctPc9bQfA

https://www.instagram.com/peterkovaryroyalrebels/

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr1112419345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása