Old Time RNR Magazine

Íme a Magpie Salute első dala, az Omission

2017. április 29. - Sebők_Tamás

ms.jpg

Rich Robinson újra összeállt a Black Crowes-os csapattársakkal és megalakult a Magpie Salute csapata idestova körülbelül fél éve. A zenekar azóta számos koncertet adott Black Crowes feldolgozásokból. Gondolom nem én vagyok egyedül, aki már saját anyagot is várt ettől a nem mindennapi csapattól. Imáim meghallgattak, és Richék a héten megörvendeztették a hallgatóságot az Omission című dallal, amit most mi is bemutatunk nektek.

Tipikus Black Crowes-ra emlékeztető riff, nem túl bonyolult, azonban a karcos vintage hangzás húzza az egészet. Utána egy lágy dallammal csúszunk át egy nagyon feszesre, fejrázósra sikerült refrénre. A szólók hibátlanok és az énekdallam is nagyon a helyén van. 5 csillagot kap a dal és nagyon várjuk a folytatást!

 

Sebők Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8512466593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása