Old Time RNR Magazine

Debutáló nagylemezzel jelentkezett az Amberjack. Íme a Storm!

2017. május 05. - Sebők_Tamás

aj2017-1.jpgA Pulzus tehetségkutató 2016-os győztesei két évvel 'Hookup' című bemutatkozó EP-jük után jelentkeztek új anyaggal. Az 'Americana' stílusú hard-rock banda legújabb lemeze a GrundRecords gondozásában látott napvilágot.

A tagok eltérő zenei múltjának, és ízlésének köszönhetően olyan dalok születtek, amelyekhez hasonlót igen ritkán, vagy egyáltalán nem hallani magyar zenekartól. A most megjelent 'Storm' című korong hűen tükrözi ezt a változatos zenei világot, kilenc szenvedélyes és sodró lendületű dal formájában.

A lemezen az Amberjack tagjain (Láng Vince - ének, Nagy Márk - gitár, Remete Marcell - gitár, Németh Csaba - basszusgitár, Haraszti Ádám - dob) kívül Budai Benjámin (billentyűs hangszerek) és Pákai Petra (vokál) is közreműködik. A felvételeket, valamint a keverést és a masteringet Csobánczi Péter és Szűcs Szabolcs készítette a budapesti TrashHill Studios-ban.

A lemez fizikai formában megvásárolható többek a MediaMarkt, és a Libri üzleteiben, a Rock Diszkontban, a CD Pincében, és a Lemezkuckóban is, valamint a zenekar honlapján és a koncertjein.

Az új korong teljes egészében meghallgatható az Amberjack Youtube csatornáján.

 

A STORM lemezbemutatója  május 5-én lesz a Gozsdu Manó Klubban, ahol is az Alone in the Moon lesz az Amberjack vendége. A belépő 1000 forint lesz, Kőbányai Zenei Stúdiós igazolvánnyal pedig csak 800. Kapunyitás: 20:30

Facebook esemény itt!

Természetesen hamarosan jól megkritizáljuk a srácok új anyagát, szóval készítsétek az olvasószemüveget Old Timer rockerek!

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2612483257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása