Old Time RNR Magazine

Ismerős Arcok érkeznek Szentesre

2017. május 06. - Sebők_Tamás

zene-vilag-zene.jpg

A Zene-Világ-Zene Graffiti koncertsorozat keretében hazák egyik legkedveltebb rock együttese látogat el május 13-án az Ifjúsági Házba. Az Ismerős Arcok 18 éves pályafutásának legjobb dalaival készül a szentesi közönségnek.

A nyolc lemezt számláló zenekar a hazai rockzenei élet egyik kiemelkedő alakulata. Zenéjükben hallható a hard rock stílus feszes, erőteljes hangzásvilága, de a lágy zenei és vokális dallamok sem állnak távol a hatostól. Mindezeket tetőzi Nyerges Attila különleges szövegvilága és Práder Vilmos dallamos gitárszólói. A zenekar tehetségét az is példázza, hogy Leczó Szilvesztert 2007-ben és 2009-ben is az év billentyűsének, Práder Vilmost 2009-ben az év gitárosának, Tánczos Istvánt szintén ebben az évben a legjobb szaxofonosnak választotta a zenei média.

A Nélküled, az Eső mossa, a Szívemben tudlak, vagy az Egyetlen olyan klasszikusok, melyek nem maradhatnak el az IH-ban sem.

A szentesi koncert hangulatát a helyi Sicambria alapozza meg 19 órától. A zenekar 2011-ben alakult olyan előadók nyomdokain, mint a Five Finger Death Punch, a Disturbed, az Iron Maiden, vagy a Metallica. Kis késéssel 2013-ban megjelent 2012 címre keresztelt albumuk. Zenei stílus: rock zene, erős gitár és dob alapokkal.

Talán nemzedékünk betegsége, de szeretünk hangosak, és hangosan halkak lenni. Mindig is a keményebb hangzásban éltünk, így ez nem volt kérdés. A zenekar tagjait egy olyan látásmód, vagy életszemlélet hozta össze, amelyben igyekszünk tiszta, hittel élő emberek maradni. Azt gondoljuk, hogy világunk felemelkedésért, minden embernek önmagának kell dolgoznia. Jelszavakat hangoztatva, nem lehet megváltani elromlott világunkat. Keressük, és tudni akarjuk Őseink igazát, mert szép jövőt, csak tiszta forrásból lehet kovácsolni. Dalainkban ezek a gondolatok fogalmazódnak meg. Jelenleg a 2012 album szélesebb körben történő megismertetésén fáradozunk, reméljük sikerrel.

 

A koncert Facebook eseményét a flyerre ide kattintva éritek el!

17918082_610950932426736_7718603311285009575_o.jpg

 A cikk a Szentesi Élet városi hetilapban jelent meg

Sebők Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8312485711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása