Old Time RNR Magazine

Mindent szétzúz a Cheap Trick új dala. Június 16-án új lemezzel rukkol elő az amerikai nagyágyú

2017. június 14. - Sebők_Tamás

rs-235725-r1259_fob_cheap_trick_a.jpg

We're All Alright címmel pénteken kerül a „boltok polcaira” Amerika egyik legmenőbb rockbandájának új albuma. A Cheap Trick ’73 óta szolgálja zenéjével a közönséget, és bár az utóbbi lemezeik ellaposodtak, az új dal, a Long Time Coming hallattán azért felcsillan a szemünk, mintha a ’79-es Cheap Trick@Budokan szelleme járta volna át Robin Zanderéket.

Mi mindig írunk, de sokkal szórakoztatóbb ezt úgy csinálni, ha egy projektet készítesz, ha valamilyen okból szerzel dalokat. Van egy vállalat, aki bízik bennünk, hagyja, hogy lemezeket készítsünk. Lemezeket írni mindig is volt ambíciónk, és az igazság, hogy nem hiszem, hogy ez valaha meg is fog változni. – mondta a Billboardnak adott interjúban Rick Nielsen gitáros

A lemezt Julian Raymond producelte, a Bang, Zoom, Crazy... Hello, a The Latest, és a Rockford albumok után. A lemez 10 dalt tartalmaz eredetileg, a deluxe kiadás pedig további hármat.

Cheap Trick – We’re All Alright

"You Got It Going On"
"Long Time Coming"
"Nowhere"
"Radio Lover"
"Lolita"
"Brand New Name on an Old Tattoo"
"Floating Down"
"She's Alright"
"Listen to Me"
"The Rest of My Life"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr6612594059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása