Old Time RNR Magazine

Az AŽUR nyerte az idei Öröm a zene: Dobbantó tehetségkutatót

2017. június 25. - Sebők_Tamás

19366382_1892239911028444_5847692001272874507_n.jpg

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a szarvasi Granárium Zebra Klub az idei Öröm a zene: Dobbantó tehetségkutató idei döntőjét 5 zenekar részvételével. Az este az Ozone Mama koncertjével zárult.

A fővárosi alternatív-rock zenekarak, az AŽUR nyerte a Dobbantó tehetségkutató idei döntőjét. Az eredetileg 6 bejutott zenekarból csak 5 csapat képviseltette magát, a pilisborosjenői Mörpava kihagyta a megmérettetéseket, így a Jammy, az Emma Undressed, a Nest Of Plagues, a Wolf Of Mind, és az AŽUR mérkőzött meg a fődíjért.

A zenekarok körülbelül 20 perces műsorokkal mutatták meg tehetségüket a szakmai zsűrinek. A debreceni Emma Undressed angol és magyar nu-metal dalait hozta el ismét a szarvasi közönségnek. A Jammy zenéjét a funky lazasága járta át. A Nest Of Plagues immáron négyedszer rengette meg a helyet death metalos dalaival. Lehengerlőt nyújtott továbbá a stoner és oszichedelikus bluey rock elemekkel dolgozó fővárosi Wolf of Mind is.

A szakmai zsűri végül igen szoros pontkülönbség után a szintén budapesti AŽUR-t választotta az idei év nyertesének.

Az estét az új lemezén dolgozó kétszeres Fonogram-díjas vintage-americana-rock csapat, az Ozone Mama koncertje zárta.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8112619161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása