Old Time RNR Magazine

Új dalszöveges videójával hangol az A38-as koncertjére a Hoodoo Offenders

2017. július 04. - Sebők_Tamás

hoodoo_offenders_1k.jpg

Szövegvideót készített hamarosan megjelenő második nagylemezéhez a Hoodoo Offenders. A három éve alakult stoner-art rockbanda az All Of You című számot választotta, amely egy egyoldalú szerelem története. A sötét hangulatú dal talán a legösszetettebb szám a Hoodoo repertoárban.

-„A dal az elejétől kezdve folyamatosan építkezik, rakosgat, elvesz, és végül kiteljesedik. A hangulata már a kezdetektől meghatározta a szöveg témáját is, Tooff minden bizonnyal kellő személyes tapasztalattal bír e téren – mondta Bátor Gergő gitáros.

A klipet az Ocean Productions készítette Ruprecht Vilmos és Varga Buda rendezésében. 

A Hoodoo Offenders-t - így az All Of You című szerzeményt is -, élőben legközelebb július 5-én, szerdán 20 órától lehet meghallgatni az A38 hajó tetőteraszán, ahol a Pigeoncoma csapatával lépnek fel. A zenekar készülő második nagylemezének első két szerzeménye, a Jealousy és az All Of You egy mini EP-n jelent meg tavasszal a Music Fashion Kiadó gondozásában, és már elérhető az ismert online felületeken. A zenekar a második albumát az NKA és a Cseh Tamás Program segítségével itthon rögzítette, a keverés és masterelés pedig ismét Schram Dávid segítségével zajlott, immár Kanadában.

Bővebben a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr1612641659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása