Old Time RNR Magazine

Májusban érkezik a Black Country Communion új lemeze

2017. július 26. - Sebők_Tamás

 bcc.jpg

Újra együtt dolgozik napjaink egyik legnagyobb zenészeiből álló supergroup, a Joe Bonamassa (ének, gitár), Glenn Hughes (ének, basszusgitár), Derek Sherinian (billentyűk) és Jason Bonham (dobok) felállásban működő Black Country Communion.

A zenekar vezetője, Glenn Hughes egy nemrégiben készült interjúban rámutatott, a kreatív folyamat már elkezdődött, a januári stúdiózást követően májusban érkezhet a csapat negyedik albuma.

– Igazából másfél hónapja kezdtük el a munkálatokat. Joe eljött hozzám, és sokat dolgoztunk, és dolgozunk még egy ideig, amíg el nem készül a BCC 4. Januárban vonulunk stúdióba, majd május 20-án jelenik meg a lemez. Joe és jómagam is nagyon izgatottak vagyunk a lemez miatt. Még áprilisban együtt vacsoráztunk, és arról beszélgettünk, hogy el kell készítenünk ezt az anyagot. Most itt az idő, hogy újra közösen dolgozzunk. Bizonyos dolgok, bizonyos időben működnek.

Ezekből a szavakból úgy tűnik, a két nagyágyú elásta a csatabárdot, mely néhány éve került elő, és akkoriban szinte lemondhattunk arról, hogy új BCC albumot hallunk a jövőben. Reméljük, mindkét ikon megbékélt és, hogy a turné során útjukba ejtik hazánkat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr412690389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása