Old Time RNR Magazine

Rival Sons – Készen állnak a hatodik album elkészítésére

2017. augusztus 03. - Sebők_Tamás

sh.jpg
A kaliforniai vintage, blues-rock csapat, a Rival Sons gitárosa, Scott Holiday a napokban egy interjúban tájékoztatta a rajongókat arról, hogy a csapat készen áll, hogy elkészítse hatodik nagylemezét.

A Planet Rocknak adott interjúban a gitáros kifejtette a Black Sabbath-tal közös turnéjuk miatt kevés headliner szerephez jutott a zenekar a Hollow Bones turnéján, de ettől függetlenül sikeresnek értékelik a koncertkörutat.

A jelenleg euróai turnén koncertező négyes augusztus végével azonban készen áll, hogy elkészítsék újabb nagylemezüket.

– Pontosan a Black Sabbath turné startján jelent meg a Hollow Bones, és Ozzy és Sharon úgy döntöttek, hogy a teljes turnét nyomjuk végig a Sabbath-tal. Ha ők kérnek fel, nem mondhatod, hogy ezt még átgondolod, azonnal azt mondod, hogy Hajrá, csináljuk! – emlékszik vissza.

– A turné után elkezdtük a saját turnénk szervezését, melyet követően nekiesünk a munkálatoknak – zárta a gondolatait Holiday.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr1912717386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása