Old Time RNR Magazine

Skandináv bluegrass hódítja meg a Dürer Kertet

2017. augusztus 03. - Sebők_Tamás

sns.jpg

A bluegrass stílus egyik legmókásabb, mégis legtehetségesebb csapata látogat el év végén hazánkba. A Steve'n Seagulls csapata a Dürer Kertben ad koncertet.

Három-négy éve még széles vigyorral az arcunkon néztük a nagy videómegosztón a Steve’n Seagulls videóit és valahogy annyi konklúziót vontunk le az egészből, hogy a finneknek sajnos kicsit jobban megártott a globális felmelegedés. Aztán a csapat újabb és újabb videókkal jelentkezett, és egy komoly produkció vált az egész projektből. Bizonyára senki nem felejtette el a legendás kanalas AC/DC Thunderstruck feldolgozást, vagy a bendzsón reszelt Iron Maiden klasszikust, a Troopert.


A finn bluegrass és country csapat azzal vált híressé, hogy metal klasszikusokat dolgozott át sajátos stílusára. A 2011. óta működő zenekar 3 éve vált ismerté, amikor az AC/DC Thunderstruck-ját dolgozták fel. Mára 43 millió feletti a videó nézettsége. Két éve debütáló albumuk is megjelent Farm Machine címmel, tavaly augusztusban pedig a Brothers In Farms című második albumukat promozzák. E turné kapcsán decemberben Budapesten a Dürer Kertben csöppenhetünk bele egy igazi tanyasi hangulatú zenei világba.

(Az eseményhez katt a flyerre!)

flyer_steve_n_seagulls_2017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4612717478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása