Old Time RNR Magazine

Új filmzenelemez Kristóf Norberttől

2017. szeptember 14. - Sebők_Tamás

vhs.jpg

The Last Good Man on Earth című filmzenelemezével tesz pontot több éve tartó „Earth” projektje végére hazánk egyik legegyedibb és legtermékenyebb singer-songwritere, Kristóf Norbert. A kiadványon a gitáros-énekes tavalyi Poison Green, Earth és idei Broken Clock kislemezének hanganyaga hallható két, eddig kiadatlan dallal megspékelve. A Last Good Man on Earth exkluzív kiadásban, ajándék VHS kazettával csomagolva vásárolható meg.

Kristóf Norbert Earth projektje több éve tart, állomásait a 2016-ban megjelent Poison Green és Earth című kislemeze, valamint a 2017-ben, immár a Klinik gondozásában napvilágot látott Broken Clock EP jelentette. A dalok egy fiktív mozi soundtrackjét alkotják, amelyben keveredik a gyerekkori számítógépes játékok hangulata a '90-es évek thriller/horrorfilmjeivel. Kristóf Norbert idén tavasszal már majdnem elengedte a projektet, amely azonban végül a kiadójával összefogva a korábbi koncepció alapján végleges formát öltött. Az említett kislemezek hanganyaga mellett két, eddig kiadatlan Kristóf Norbert-dal, a Hope and Loss és a My Head My Heart is hallható a kiadványon.

A lemez fizikailag exkluzív kivitelben, stílszerűen a '90-es éveket visszaidéző VHS kazettán jelenik meg a Klinik gondozásában. A kazettán lejátszható video képi aláfestéseként Kristóf Norbert és társai – mások mellett a szintén Klinik-művész Musica Moralia (Meggyesházi Éda) – egy kanapén ülve nézik az említett (a valóságban nem létező) The Last Good Man on Earth című filmet. A kisfilm a kiadó stábjához tartozó Jakab Péter és Kósa Péter munkája.

A letöltőkódot is tartalmazó VHS kazetta – vagy inkább VHS kazettát tartalmazó letöltőkód – megvásárolható a nagyobb indie lemezboltokban, a hanganyag pedig már meghallgató és letölthető Kristóf Norbert Bandcamp-oldalán, valamint az ismert zenei streamingoldalakon.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5412828752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása