Old Time RNR Magazine

Fu Manchu – Kaliforniai izomautós stoner az A38-on

2017. december 04. - Sebők_Tamás

fumanchu_150717.jpg

Nem hagyhatjuk Budapestet Fu Manchu nélkül - az A38 Hajón 2015-ben elmaradt koncert után 2018-ban végre eljutnak hozzánk, ráadásul új lemezzel!

A kaliforniai stoner egyik alapzenekara, a Fu Manchu jövő márciusi koncertjének apropója a hamarosan megjelenő új nagylemezük, a 'Clone of the Universe' lesz. A 70-es évekbe beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill és társai nagyszabású bulival készülnek, amiben a készülő új lemez kapja a főszerepet.

Extra hosszú koncertjeiken természetesen eljátsszák legsúlyosabb számaikat karrierük elejétől az újabb évekig, így a Clone of the Universe anyaga mellett nem maradhatnak ki olyan klasszikusok sem, mint a Godzilla, az Eatin' Dust vagy a Mongoose. Az előzenekar nélküli bulin garantáltan kielégítő adag Fu Manchu-riffelést kap a közönség az A38 Hajó koncerttermében.

Jegyek - Az elővétel december 8-án indul!

- elővételben 2018 március 15-ig: 4900 Ft.-

- a koncert napján és a helyszínen: 5900 Ft.-

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5713428119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása