Old Time RNR Magazine

Év végi Rock 'N' Roll hármas a Robotban

2017. december 25. - Sebők_Tamás

flyer_5.jpg

A koncert Facebook eseményéhez katt a képre!

Ha úgy érzed, legyőzött a karácsonyi kajakóma, és szeretnéd újra a maximumra pörgetni magad, van egy bulink a számodra, amivel fricskát mutathatsz a téli punnyadásnak. December 29-én, pénteken ugyanis a budapesti Robotban játszik három kiváló rock and roll csapat, a The Trousers, a Peter Kovary & The Royal Rebels, valamint az Amberjack, ami egyúttal a BUDAPEST ROCK CITY című rendezvénysorozat debütálása. A sorozattal a szervezők a hamisítatlan rock and roll zenét játszó hazai és külföldi bandáknak szándékoznak teret biztosítani.

A garázs rock hazai zászlóshajója, a The Trousers jelenleg ’Invisible Darkness’ című ötödik nagylemezén munkálkodik. Az albumról már kaphattak ízelítőt azok, akik nyár végén elcsípték a zenekart az A38 hajón, az ősz folyamán a Gödörben, esetleg a Junkies előtt Pécsett vagy Szekszárdon. Az új szerzemények a Robotban adott koncertről sem hiányoznak majd a Trousers-„klasszikusok” mellől. Az új lemez megjelenését követően 2018 tavaszán hazai és európai turnéra indulnak Kőváry Zoliék, így mindenképp ajánlott ott lenni az év végi bulin!

További információ:

FACEBOOK  l   I  WEB  I   I  YOUTUBE  I   I  SOUNDCLOUD  I   INSTAGRAM  I

 

 

A Peter Kovary & The Royal Rebels csapata a Stones-os, Black Crowes-os klasszikus irányvonalat képviseli, debütáló lemezük idén februárban jelent meg, ’Halfway Till Morning’ címmel. Az album remek kritikákat kapott kül- és belföldön egyaránt, a lemezhez 4 videoklip is készült, az „It’s a Riot” c. nóta pedig A Dal című eurovíziós válogató legjobb 30 felvétele közé is bekerült. A srácok azóta túl vannak az első közép-európai turnén, az újabb dalok is készülőben vannak, amelyek közül párat már hallhatunk is a várva várt előszilveszteri csapatáson!

További információ:

FACEBOOK  l   l  WEB  l   l  TWITTER  l   l  YOUTUBE  l   l  INSTAGRAM  l 

 

 

 

Szenvedélyes és energikus rockzene – ez az Amberjack. A budapesti hardrockerek zenéjét meghatározza a blues iránti odaadásuk, de country-, soul-, és grunge-hatások is fűszerezik nagyszerű muzsikájukat. A 2015-ös bemutatkozó EP-jük (Hookup) után idén jelent meg első nagylemezük (Storm), amelyet teltházas budapesti klubkoncertek után Magyarország legmenőbb városaiban mutatnak be, a Supernem vendégeként. Miután megnyerték a Peron Music 2017-es tehetségkutatóját, a világhírű dél-afrikai blues-gitáros, Dan Patlansky előtt léptek fel az A38 hajón, majd Ganxsta Zolee és a Kartel előtt is játszottak az elmúlt időszakban.

 További információ

FACEBOOK  l   l  INSTAGRAM  l   l  YOUTUBE  l

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2813523161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása