Old Time RNR Magazine

Brotherly Love Tour – Szentesen folytatódik a Kőváry tesók turnéja

2018. április 06. - Sebők_Tamás

flyer_2_1.jpg

A Brotherly Love Tour keretében Szentesen a Kávézó a Belvárosi Favágókhoz padlásterén ad koncertet hazánk két kedvelt Rock n’ Roll csapata, a The Trousers és a Peter Kovary & the Royal Rebels. A hazai vonalat a helyi srácokból álló The Bounders erősíti majd április 7-én, szombaton.

A Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával a Brotherly Love Tour keretében 6 állomásos turnéra indul két fővárosi Rock n’ Roll zenekar, a The Trousers és a Peter Kovary & The Royal Rebels. A körút második állomásának a szentesi Favágó ad otthont.

A The Trousers  egy több állomásos Németországban adott turné után vág bele a hazai koncertsorozatba, melyen hamarosan megjelenő ’Invisible Darkness’ című ötödik nagylemezük dalait is népszerűsítik majd Kőváry Zoliék. Zenéjüket a klasszikus rockzene (Led Zeppelin, Rolling Stones, Deep Purple, AC/DC) és a ’90-es-2000-es évek elején teret hódító skandináv rockzene (Hellacopters, Gluecifer, Turbonegro) egyvelegeként lehetne jellemezni.

A Peter Kovary & The Royal Rebels tavalyi debütáló lemeze a magyar és külföldi sajtó szimpátiáját is elnyerte, sőt az idei évben a Halfway Till’ Morning Fonogram-díjat nyert az év (2017) hazai klasszikus pop-rock albuma, vagy hangfelvétele kategóriában. Kőváry Peti és zenekara mesterien állít emléket olyan zenekarok műveinek, mint a Rolling Stones, Led Zeppelin, vagy a 90-es években csúcsra törő Black Crowes.

Hazai pályán első ízben mutatja meg a szentesi közönségnek a The Bounders csapata. A lendületes garázs-punk vonalon mozgó hármas 2017-ben alakult. Zenéjüket a klasszikus punk-rock és a századfordulón teret hódító skandináv garázsrock zene ötvözeteként lehet behatárolni. A trio saját és feldolgozás dalokkal áll színpadra, és jelenleg első lemezének elkészítésén dolgozik.

bounders.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr7413813960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása