Old Time RNR Magazine

Tony Iommi levélben kérte meg az indonéz elnököt, hogy állítsa meg két ausztrál kivégzését

2015. március 04. - Sebők_Tamás

iommi.jpgEgy ausztrál lap szerint a Black Sabbath gitárosa, Tony Iommi egy fellebezést írt az indonéz elnöknek, Joko Widodo-nak - aki nem mellesleg nagy heavy metal rajongó - hogy megkímélje két ausztrál elítélt életét, akik 2006-ban csempésztek heroint az országból.

Indonézia Elnökének,2015. március 3.

Exelenciás Uram!

Azért írok önnek, hogy adjon kegyelmet Andrew Chan-nek és Myuran Sukumaran-nak. Megértem, és nagy tiszteletben tartom törekvéseit a kábítószer fogyasztás és kereskedelem visszaszorításáról, de ez egy olyan, ügy, melyet globálisan kell megoldani.

Elsőkézből tapasztaltam a kábítószer hatásait, mely családokat és embereket tett tönkre. Ezért megértem az erős döntését, azonban az indonéz büntetésvégrehajtási rendszer szilárd talajokon áll és azt gondolom törekvéseik beváltak a két elítéltnél.

Arra kérem önt, hogy legyen megbocsájtó ember. Ők már egy teljesen új életet élnek, megváltoztak, és egy pozitív változáson mentek át. Kérem, függessze fel Andrew és Myuran végrehajtását.

Nagyon remélem, hogy személyesen önhöz kerül levelem és intézkedik az ügyben

Nagy tisztelettel:

Tony Iommi
Black Sabbath gitáros

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr247239625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása