Old Time RNR Magazine

A Radiohead producerével fejezi be új albumát a Red Hot Chili Peppers

2016. március 22. - Sebők_Tamás

chad.pngMár sokan tűkön ülve várják a kaliforniai funk-rock csapat, a Red Hot Chili Peppers soron következő albumát, ami úgy tűnik az utolsó, keverési fázisba került.  Chad Smith dobostól azt is megtudtuk, hogy a Radiohead producere, Nigel Godrich végzi majd ezeket a munkálatokat.

Nemrégiben a zenekar frontembere, Anthony Kiedis is nyilatkozott az új albummal kapcsolatban. Elmondta, hogy rengeteg dalt készítettek, ezekből választják ki a lemezre illő példányokat, de a stúdióban is születtek újabb darabok, és állítása szerint nagyon ütős nóták lettek.

Az 1989-es ’Mother’s Milk’ óta ez a lemez lesz az első, amit nem a sztárproducerrel, Rick Rubinnal készít el a zenekar, és sokan hatalmas lehetőségeket látnak a korábban a U2-val is együtt dolgozó Danger Mouse-ban. Hivatalosan nincs megerősített megjelenési dátum, de már több fórumon is bejelentették, hogy nyár környékére várható az eddig névtelen album megjelenése.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr668518164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása