Old Time RNR Magazine

Megjelent Joe Bonamassa új videója, a ’Mountain Climbing’

2016. március 30. - Sebők_Tamás

jb.jpgMárcius 25-én jelent meg napjaink egyik közkedvelt gitárzseniének új nagylemeze ’Blues Of Desperation’ címmel. A ’Drive’ című beharangozó klip után, most egy igazán kemény, tipikus Bonamassa egyediségű dalhoz készítetett stúdió-klipet a gitáros, melyet a cikk végén megtekinthettek.

Bonamassa így nyilatkozott az új albumról: „Azt szeretném, hogy az emberek hallják a fejlődésem a blues-rock műfajban – valakiét, aki nem ragad le egy adott szintű teljesítményen, hanem azon dolgozik, hogy fejlessze zenéjét, de mindig maradjon releváns.”

„A dalszövegeket tekintve elmondható, hogy rengeteg helyen előjönnek olyan jelképek, mint a hegyek, folyók, völgyek, vonatok, ezek mellett pedig a blues-ra jellemző magányos, fájdalmas témák.”

Joe a nyáron a Salute To The British Blues Explosion-ön is részt vesz, ahol olyan gitárosok előtt tiszteleg majd, mint Eric Clapton, Jeff Beck, vagy Jimmy Page.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr458545898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása