Old Time RNR Magazine

Csekkoljátok le az Ozone Mama új live-videóját! Íme a ’Siren's Call’

2016. április 08. - Sebők_Tamás

om.jpgA tavaly megjelent nagysikerű lemezéről, a ’Sonic Glory’-ról mutatott be egy új live videót hazánk legütősebb vintage rock csapata, az Ozone Mama. A zenekar november végén adott koncertet az Akvárium Klubban, és a lemez egyik kísérteties, eposzához, a ’Siren's Call’-hoz. Csekkoljátok le a cikk végén.

A srácok rendesen belecsaptak a lecsóba, hiszen a zenekar a hétvégén Közép-európai turnéra indul. A koncertkörút nyolc állomást érint Ausztriában, Csehországban, és Lengyelországban. Májusban pedig Magyarországról egyedüli zenekarként kaptak meghívást, és képviselhetik hazánkat Kanadában, a CMW-n, azaz a Canadian Music Week Fesztiválon a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával.

nka_logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr568579532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása