Old Time RNR Magazine

A Trousers és Dungarre közös erővel süllyeszti el az A38-ot

2016. augusztus 12. - Sebők_Tamás

trousers_dungaree_a38.jpgA hazai rock színtér két közkedvelt csapata, a Trousers és a Dungaree koncertjének ad otthont az A38 hajó terasza augusztus 25-én, csütörtökön. Mindkét zenekar sikeres időszakot tudhat maga mögött, a Trousers tavaly megjelent negyedik nagylemezével robbantott nagyot, míg a stoner és a grunge elemeit ötvöző szegedi kantáros nadrágosok két népszerű EP után a közeljövőben jelentkeznek első nagylemezükkel.

A Rolling Stones, az Iggy & The Stooges, és a Led Zeppelin ősi erejét, és a Hellacopters, vagy a Black Rebel Motorcycle Club fémjelezte modern garázsrock sajátosságait ötvöző fővárosi csapat 10 éves pályafutása alatt 4 nagylemezt adott ki, melyek közül kettő Fonogram jelölést kapott. A 2013-as ”Freakbeat”-en nem más vendégeskedett, mint az egykori Hellacopters, jelenleg Imperial State Electric vezér, Nicke Andersson. Legutóbbi nagylemezük, a ”Mother Of Illusion” is maximálisan elnyerte mind a hazai, mind a külföldi könnyűzenei szakma elismerését. Legutóbbi klipjük, a ’Sonic Desert’ júniusban jelent meg. A zenekar külföldön is rendszeresen megmutatja magát, nemrégiben a Monarchy Madness névre keresztelt Közép-európai miniturnén vettek részt a cseh Degradace és az osztrák Reverend Backflash társaságában, de koncerteztek már többek között Belgiumban, Dániában, Németországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is.

Facebook: www.facebook.com/thetrousers

Web: http://thetrousersband.com/hu/

 

A szegedi fiatalok alkotta stoner rock és grunge vonalon mozgó Dungaree óriásit robbantott a 2014-ben megjelent ’Climb Out Of The River’ című EP-jével, szinte azonnal felfigyelt a csapatra az egész ország. Népszerűségük a második, ’Final Yell’ című kislemeznél sem csökkent, amin szintén csak emelt a nem sokkal később megjelent első klipjük is. Az augusztus végi koncert szintén egy mérföldkő lesz a srácok életében, hiszen először mutatják be ’Bipolar World’ című nagylemezüket. A koncertet követően országos és a határokon átívelő klubturnén vesz részt a 2015-ös Wacken Metal Battle magyarországi döntőjébe került zenekar.

Facebook: www.facebook.com/dungareeband

Web: http://dungareeband.com/

A fentiek alapján egy kihagyhatatlan este vár minden rockzene rajongóra. A38 hajó, augusztus 25, csütörtök, a nadrágos páros, Trousers és Dungaree. A koncert Facebook eseményét itt találhatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr7910395082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása