Old Time RNR Magazine

Halfway Till Morning címmel megjelent a Peter Kovary & the Royal Rebels debütáló nagylemeze

2017. február 20. - Sebők_Tamás

peter_kovary_the_royal_rebels_k.jpg

Pörögnek az események a nemrégiben alakult Peter Kovary & the Royal Rebels háza táján. A NEO-tól elköszönő Kőváry Péter vezetésével alakult klasszikus rockban utazó csapat tavaly ősszel mutatta be bemutatkozó kislemezét. A srácok nemrégiben a DAL című Euróvíziós kvalifikációs műsorban tűntek fel (a legjobb 30 dal közé választották az It’s a Riot-ot), most pedig megjelent debütáló nagylemezük. Mindezekkel nem tisztult le a teendők listája – sőt most jön csak a java – hiszen nemsokára európai turnén több országban is megmutatkozik a Peter Kovary & the Royal Rebels.

A Rebels-t már ismerhetitek, hiszen az eddigi mérföldkövekről beszámoltunk itt az OT-on, így azt sem hallgattuk el anno, hogy új lemezen dolgozik a gárda, mely most megjelent Halfway Till Morning címmel, a Music Fashion kiadó gondozásában. Tizenegy elsöprő dal, a klasszikus rock mezsgyéin mozgó összes műfajt magába foglalja, így rythm n blues, country rock, hard rock és néhol beat-es elemeket is tartalmaznak a darabok. Beatles, Led Zeppelin, Rolling Stones, Deep Purple. Soroljuk még? Szerintünk is jó ajánló. Természetesen egy XXI. századi modern felfogást is belecsempésztek a tagok az új korongba így hatásként megemlíthetjük a Rival Sons, vagy Blackberry Smoke zenéjét is. Ez a fajta kettősség nem véletlen, a Rebels zenéje ugyanúgy megfog egy huszonéves fiatalt, mint egy régi motorost.

A lemezbemutató koncert február 23-án, csütörtökön este 8-tól lesz a budapesti Kuplung színpadán ahol a Peti testvére, Zoli által vezetett The Trousers és a River of Lust társaságában lép színpadra az ötös.

A lemezbemutató egyben a tavaszi turné első állomása is. A budapesti fellépés után a srácok Esztergomban, majd Bécsben és Klagenfurtban (Ausztria), Padovában (Olaszország), Debrecenben, majd újra Budapesten, ezúttal a Hard Rock Caféban koncerteznek. Április elején a Peter Kovary & The Royal Rebels a cseh fővárosban, Prágában lép fel, majd a hónap végén a budapesti Barba Negra Track közönségének zenélnek a Hooligans vendégeként.

A debütáló lemez már meghallgatható a legnagyobb streaming szolgáltatóknál és megtalálható a legnagyobb online zenei áruházban is.

 

rebels_lemezborito_k.jpg

It’s a Riot
Face The Truth
Liquor Store
Keepin’ On
Halfway Till Morning
More Than I Deserve
Run for cover
Forever and a Day
Love so Divine
Can You Hear Me Now
Hot Southern Breeze – To My Father

Label: Music Fashion
2017

 

Peter Kovary & The Royal Rebels

Peter Kovary - vocals, guitars
Csaba Neményi - guitars
Zsombor Toth - bass
Zsolt Nagy "Liszt" - keyboards
Csaba Kovacs - drums

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2112276293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása