Old Time RNR Magazine

Szombaton eldől, ki nyeri az idei Öröm a zene: Dobbantó Tehetségkutatót

2017. június 14. - Sebők_Tamás

om_1.jpg

Június 17-én, szombaton zárja az idei Öröm a zene: Dobbantó Tehetségkutatót a Granárium Zebra Klub. A döntőben 6 zenekar méri össze tudását, majd a kétszeres Fonogram-díjas, jelenleg új albumán dolgozó vintage-rock csapat, az Ozone Mama koncertje zárja az estét.

Az idén is számos tehetséges csapat jelentkezett a már hosszú évek óta futó vidéki tehetségkutatóra, a Dobbantóra, melyet a Granárium Zebra Klub rendez meg, több éve nagy sikerrel. Június 17-én, szombaton hat az elődöntőkből továbbjutott zenekar mutathatja meg tehetségét a szakmai zsűrinek.

A döntőbe jutott csapatok:

EMMA UNDRESSED I NEST OF PLAGUES I WOLF OF MIND I
MÖRPAVA I JAMMY I AŽUR
I

A csapatok előadásai 21 órától láthatóak. A versenyt követően pedig a hazai vintage-rock zászlóshajója, a kétszeres Fonogram-díjas Ozone Mama rengeti meg a helyet. Az esemény az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3412593875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása