Old Time RNR Magazine

Egy kis ízelítő a King King új albumáról. Íme a (She Don’t) Gimme No Lovin’

2017. június 25. - Sebők_Tamás

 kk.jpg

Október 6-án jelenik meg az Alan Nimmo vezette King King új albuma Exile & Grace címmel. A brit hard rock csapat ennek elöljárójaként mutatta be új dalát és videóját, a (She Don’t) Gimme No Lovin’-t. Az utómunkálatokat az a Chris Sheldon végezte, aki korábban a Dave Grohl vezette Foo Fighters-szel és a punk nagyágyúval, a Therapy-val is dolgozott együtt.

- A Bad Company a Whitesnake, vagy a Thunder féle klasszikus rockzenével határozható meg a mi stílusunk is – mondta egy interjúban Alan Nimmo. Az új albumon valódi kihívásokkal néztünk szembe a dalszerzés és a kivitelezés terén egyaránt.

A brit csapat idén az A38 Hajón debütált a magyar közönség előtt, a LOTS Music szervezésében. A szervezőtől megtudtuk, folynak az egyeztetések egy újabb, tavasszal esedékes  koncerttel kapcsolatban.

Az Exile & Grace a Manhaton Records gondozásában kerül a boltok polcaira, október 6-án. A lemez borítóját itt tekinthetitek meg:

19478592_10155505187414612_375505509_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4912619907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása