Old Time RNR Magazine

Videopremier! - Redneckbe váltott a Turn Signals! Íme a ’Take a Ride’ bluegrass stílusban

2017. augusztus 31. - Sebők_Tamás

dy7i5285.jpg

A Turn Signals a nyár elején jelentkezett új nagylemezével, a Duck and Coverrel, mely igen jó kritikákat kapott hazai fronton. Az indie-rock zenekar most egy új, nem mindennapi videóval jelentkezett, és nagy öröm számunkra, hogy nálunk debütál az új klip.

A csapat frontembere és alapítója, Iliás Ádám megosztotta velünk, hogy a ’Take a Ride’ című dal még a Turn Signals első EP-jén jelent meg, és a korai tervek szerint több verzióban készült volna el a dal, és számos formában kerül fel a debütáló anyagra. Végül a Too Good és a Caught on Stream került fel a kislemezre és a címadó Take a Ride alternatív verzióban.

A redneck verzióról azonban nem tettünk le, még a zenekar első felállásában Kelemen Laci, Derecskei Zsolt és Bakó Bali nyomja ezen a felvételen. A hegedűt pedig Zsolt öccse, Derecskei András játszotta fel erre a verzióra.

A csapat egy sajátos, az igazi bluegrass stílushoz passzoló videót is készített a különleges verzióhoz kombájnokkal, traktorokkal és reverse-módba váltott háziállatokkal. Az ötletgazda Ádám volt, a kivitelezést pedig a zenekar dobosa, Révész Tamás ’Tomek’ nevéhez fűződik. A videót most nálunk tekinthetitek meg először:

A Turn Signalst legközelebb október 6-án csíphetitek el az Under Budapestben, ahol a C.H.I.P-el és a Darjeelinggel közösen lépnek fel Ádámék.

A koncert facebook eseményéhez katt a flyerre!

flyer_4.jpg

foto: Sinco

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4712794620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása