Old Time RNR Magazine

Bluesos világot idéz az Angertea új dala – Íme a Slaves in Dark Inferno

2018. szeptember 15. - Sebők_Tamás

ang.jpg

Október 8-án, ’Sidetrack (An Acoustic Act to Eradicate Torture)’ címmel érkezik a szentes-nagymágocsi trio, az Angertea akusziktus albuma. A lemez a finn Inverse Records gondozásában lát majd napvilágot. Mihály Gergőék a Geese (At a Hungry Festival) című dalszöveges videó után a napokban egy újabb darabot mutattak be az új anyagról, mely egyben az első klippes nótája is az új albumnak.

A ’Sidetrack (An Acoustic Act to Eradicate Torture)’ a nyolc dalt tartalmazó anyag nyitódala. – A Slaves in Dark Inferno egy vallomás is arról, hogy hogyan érezzük magunkat a mai világban. Egy (számunkra) bluesos lüktetésű dalról van szó, és pont emiatt úgy gondoltuk, hogy meghívjuk vendégszerepelni egy régi blues arc haverunkat, Kukovecz Palit egy kis szájharmonikázásra. Szépen feldobta a hangulatot. A klipet Libel Róbert rögzítette Szentesen, a kedvenc kocsmánkban, a Favágó sörözőben. A vágásért Kocsis Attila felelt – mondta el egy interjúban a zenekar vezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4814241739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása