Old Time RNR Magazine

Kipörgött az Ed Philips and the Memphis Patrol

2019. december 27. - Sebők_Tamás

unnamed_3.jpg

Elvis Presley születésének 85. évfordulója alkalmából december 25-én rendhagyó feldolgozás-lemez került a nemzetközi zenei piacra World Tribute címmel a rock and roll királyának dalaival. Az egyiket a magyar Ed Philips and the Memphis Patrol adja elő.

A japán Rude Runner Records gondozásában megjelenő dupla CD különlegessége, hogy a rockabilly és a rock and roll műfajt napjainkban meghatározó zenekarok előadásában hallgathatjuk meg a 20. század egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb előadóművésze, Elvis Presley örökzöld slágereit. A nemzetközi válogatáslemezen – igen előkelő helyen, az anyag első dalai között – megtalálhatjuk Elvis 1966–os Spinout (Kipörögve) című filmje főcímzenéjének feldolgozását a  budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar előadásában. Remekül sikerült, nem lehet nem táncolni rá!

cd_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3715366692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása