Old Time RNR Magazine

Meghiúsult álmok ihlették a Turn Signals új klipdalát

2020. február 18. - Sebők_Tamás

_jggpabw.jpeg

Fotó: Chripkó Lili

Több hónapos leállást követően friss klippel jelentkezett a Turn Signals. A fővárosi trió új gitárossal vágott neki a közös munkának, hamarosan élőben is megmutatják eddigi és legújabb szerzeményeiket.

Több mint 1 éves csendet tört meg a közelmúltban a Turn Signals csapata, akik egy tagcsere után (Szersén Ádám gitárost Szenkovits Arshak váltotta) új dallal és egy ehhez készült videóval jelentkeztek. 

A Cancelled Dreams arról szól, hogy milyen, amikor minden terved, álmod meghiúsul, és mindent újra kell tervezned, szinte nulláról. A dal egyszerre jeleníti meg egy szerelmi csalódás képeit a dalszövegben, valamint a tehetetlen dühöt, ami kíséri a visszafordíthatatlant. Az újrakezdés mindig nehéz, nagyon sok érzelem társul hozzá, és ki kell adni a felgyülemlett frusztrációt. Ezt tesszük most mi is, hogy aztán újra tudjunk építkezni.

Iliás Ádám énekes-basszusgitárostól megtudtuk, a Cancelled Dreams egy amolyan előzménye a Turn Signals következő szerzeményének, amely feloldja ezt a csalódott, komor, szakítós hangulatot (ez utóbbi Start Again címmel fog megjelenni).

A csapat hamarosan élőben is bemutatja legújabb dalát, előbb Bécsben, majd Budapesten állnak színpadra.

további info:

SPOTIFY  I   I  FACEBOOK  I   I  INSTAGRAM  I 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3515478258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása