Old Time RNR Magazine

Velős politikai fricskával jelentkezett a Bad Religion

2018. június 22. - Sebők_Tamás

bad-religion-5.jpg

A The Who után szabadon ’The Kids Are Alt-Right’ címmel új dallal jelentkezett a Greg Graffin vezette Bad Religion. Azt még nem tudni, hogy az aktuális politikai helyzet váltotta ki a csapatból ezt az új dalt, vagy lesz folytatás, és egy új kiadvánnyal jelentkezik Kalifornia egyik legkedveltebb punk-rock ásza.

A hét közepén a semmiből jelentkezett új dallal a Bad Religion. Greg Graffinék a 2013-as True North óta nem örvendeztették meg rajongóikat új anyaggal, most azonban megjelent a The Kids Are Alt-Right, melyben igen velősen odaszólnak Donald Trumpnak.

Az új dalszöveges videóban a KKK-t szelfiző tinédzserekkel azonosítják, de van itt könyvpusztítás „fegyvertutajon” csordogáló fiatalok, fekete lyukba tartó partiautó és természetesen egy mókuskerékben egy shotgun felé igyekvő Donald Trump is.   

Egy amerikai portálnak adott interjúban a zenekar vezetője, Greg Graffin úgy fogalmazott, 2020-as 40. évfordulójuk előtt mindenképp szeretnének új lemezzel jelentkezni, de konkrétumokat még nem árult el ezzel kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr7914065301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása