Old Time RNR Magazine

Elmúltál - Új klippel jelentkezett a C.A.F.B.

2019. március 04. - Sebők_Tamás

kepernyofoto_2019-03-04_17_30_34.png A napokban új klippel jelentkezett a jövőre 30 éves születésnpját ünneplő C.A.F.B. Az Elmúltál eredetileg a 2017-es nagylemezen jelent meg.

A zenekar frontembere, Szakácsi Gábor elmondta, hogy a dal és a lemez népszerűségéből adódóan nyúltak vissza ehhez a kiadványukhoz.

 - Úgy gondoltuk, még csinálunk pár klippet az utóbbi lemezről, mivel jó visszhangja volt az anyagnak. Másrészt az “Elmúltál” kicsit átkeverve lehetséges, hogy felmegy a készülő nagylemezre is.Alapvetően Urbán Laca ötlete volt a dolog, mivel a szám egyik kedvence a lemezről, az “Én városom” című szerzemény mellett. Ez utóbbi is lehetséges, hogy elkészül audio-vizuális formában.

A “Elmúltál” hangulata kicsit eltér a zenekartól általában megszokottaktól, ám mégis megvannak benne a tipikus, C.A.F.B. elemek.

 - Mivel semmi sem tart örökké így mindenképp szeretnénk a lehető legtöbbet visszaadni barátainknak és a közönségnek.Amíg lehetséges készítünk majd további klippeket is, a múltkori vagy készülő lemezekről, amelyek mellett egy könyv is íródik.  Amíg így a három alaptaggal együtt tudunk dolgozni addig csináljuk a C.A.F.B.-t. Ezért jó és fontos mindannyiunknak,hogy van külön projectje is, mivel így a zenekarba nem íllő dolgokat kívűl tudjuk tartani a banda világától. Ehez szerveződnek koncertek is újra amelyek közt tervezünk egy 30 éves jubileumi bulit is -  zárta a gondolatait Greg.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3814668097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása