Old Time RNR Magazine

Plüssnapalm – Szakácsi Greggel kollaboráltak a punk csajok

2017. május 22. - Sebők_Tamás

plu.jpg

A héten jelent meg a csak csajokból álló punk csapat, a Plüssnapalm egyik új dala, a Zukerberg - Igen, mi meg jól megírjuk a Facebookra :D –. Egy vérbeli punk nóta lett napjainkat egyik leginkább felölelő közegéről, problémájáról.

Az egész dolog a márciusi Dürer Kertes C.A.F.B. bulinál kezdődött, amin Újvári Ági, a Plüssnapalm basszerosa is ott volt. Történetesen, ő a C.A.F.B. dobosa, Urbán Laca barátnője. A Backstage-ben vetette fel Gregnek, hogy nem készítenének-e közös dalt. Greget pedig nem kellett kétszer kérni.

"Megegyeztünk, hogy felvesszük a dalt és én állítom össze az egészet, mint producer. Ehelyett másnap csörgött telefonom es Urbán Laca szólt a telefonba:” Gabi te, az Ági akar veled beszélni”. Ez nem beszélgetés volt, hanem az Ági körülbelül kijelentette, hogy én fogom énekelni a dal második verzéjét. (na most erre mit mondjak? :D). Szóval, hogy kinek ötlete volt? Senkié. Ágika kedves rám parancsolt. En meg örömmel neki is álltam a dalnak, aminek felvételei során végül az egy verzéből a dal teljes egészének háttér-éneke és a gitárok egy része lett. A felvételeknél amúgy a Sledgeback cuccainak egy részét használtuk. A csajok ének témáit Süti, a C.A.F.B. basszerosa vette fel, az enyémet Zena itt Seattle-ben aki előzőleg a Sledgeback anyagain is ügyködött" – Tudtuk meg Gregtől.

Greg hozzátette, büszke a dalra. Úgy véli, nem jó szólógitáros, de egy elfogadható szólót készített a Zukerberghez. – Abszolút Greg! (- a szerk! :D)

"Nekem nagyon megtisztelő, hogy felkértek a lányok. A múltban segítgettem más zenekaroknak, de ennyire nem folytam bele bandák munkáiba, mint külsős. Szerintem nagyon jó az anyag és a C.A.F.B. lemez után talán összehozunk egy másik koprodukciót is". – zárta a beszélgetést a zenész.

Íme a dal:

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2512533371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása