Old Time RNR Magazine

Novemberben érkezik a Vandenberg’s Moonkings második nagylemeze

2017. szeptember 08. - Sebők_Tamás

kep.jpg

A Whitesnake egykori gitárosa, Adrian Vandenberg és csapata, a Vandenberg’s Moonkings hamarosan új albummal jelentkezik, mely az MK II címek viseli. A csapat már egy kis ízelítő trailert is közzétett, ezt a cikk végén megtekinthetitek.

A 2014-es debütáló anyag után november 3-án a Mascott Records gondozásában szabadítja fel a 11 dalt tartalmazó lemezt.

Azt gondolom, az első lemez készítésénél még nem igazán ismertük egymást, de mindannyian meghaladtuk az előzetes elvárásokat. A turnén lettünk igazán egy csapat. Ez pozitív hatással volt a zeneszerzésre is, mindenki bővelkedett az ötletekben. Megpróbáljuk most ezeket egy új albumon bemutatni.

Nyilatkozta a gitáros, aki hozzátette, véleménye szerint a lemez a 70-es évek Cream és Led Zeppelin hatásait hordozza, amit ma nem sokan csinálnak. Ennek nagyon örülünk és nagyon várjuk az anyagot. Addig is egy kis ízelítő.

 

Az MKII tracklist-je

Tightrope
Reputation
Angel In Black
The Fire
Walk Away
All Or Nothing
What Doesn’t Kill You
Ready For The Taking
New Day
Love Runs Out
If You Can’t Handle The Heat

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr6412811480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása