Old Time RNR Magazine

Johnny Cash nyomdokain

2016. május 16. - Sebők_Tamás

ny.jpgDeák Bill Gyula nagysikerű koncertjét követően egy újabb kedvelt csapat látogat városunkba a Zene-Világ-Zene Graffiti programsorozat keretein belül.

Május 21-én a Nyughatatlan zenekar ad koncertet, mely már 6 éve van jelen különleges stílusával Magyarország zenei élvonalában. A híres amerikai country-blues zenész, Johnny Cash életrajzi filmjének címéről elkeresztelt zenekar kezdetben Johnny Cash emlékzenekarként indult. Ma már 3 nagylemezzel rendelkeznek. Az első albumukra Johnny Cash legnagyobb slágereinek átdolgozása került, a második, valamint a harmadik lemezükön már saját szerzeményeiket hallhatjuk alter-country stílusban, magyar dalszövegekkel. Mindezeken felül olyan nagyhatású zenekarok slágerét is elcsíphetjük a koncertjükön, mint például a country nagypapája, John Denver, a U2, vagy akár a Metallica.   

A zene mellett az ’50-es ’60-as divatja is jelen van a zenekar életében, mind a zenészek, mind a vokalisták korhű öltözéke a tovább hitelesíti a csapatot. A Kovács Kornél vezette kvartett szentesi koncertjének a Művelődési is Ifjúsági Ház ad otthont, május 21-én 20 órai kezdettel.

Jegyárak:

Elővételben: 1000 Ft.
Helyszínen 1300 Ft.

A koncert Facebook eseményéhez katt a flyer-re!

nyughatatlan.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr288720246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása