Old Time RNR Magazine

Elhunyt Eddie Harsch, a Black Cowes billentyűse

2016. november 06. - Sebők_Tamás

harsch.jpgNemrégiben Rich Robinson tett közzé a hivatalos Facebook oldalán egy posztot, melyben búcsúzik egykori – és aktuális – zenésztársától,  Eddie Harsch billentyűstől. Harsch a Black Cowes alapítója volt, de a banda feloszlása után is dolgozott együtt az egykori tagokkal. Pár hete például a Magpie Salute nevű csapat összeállását jelentették be, melynek soraiban Eddie is jelen volt. Ebből lehet következtetni arra, hogy váratlanul távozott az 59 éves ikonikus zenész.

„Fájó szívvel tudatom veletek, hogy Eddie Harsch barátom itt hagyott bennünket. Eddie egy briliáns zenész volt és csupaszív ember. Örökké emlékezünk zenéjére, humorára és pozitív életszemléletére. Szeretnénk kérni mindenkit hagy tartsa tiszteletben Eddie magánéletét és ne zaklassa a családját ebben a nehéz időszakban. Becsüljük meg őt, a világnak adott zenéjét egy imával a családjáért. Örökké a szívünkben él” – tette közzé Robinson.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8911934791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása