Old Time RNR Magazine

Eddie Harsch előtt tiszteleg első live klipjével a Magpie Salute

2017. január 06. - Sebők_Tamás

the-magpie-salute.jpgA Magpie Salut egy új zenekar, bár mondhatjuk egyfajta Black Crowes 2.0-nak is, hiszen a legendás együttes ászait, Rich Robinsont, Marc Fordot, Sven Pipient is a soraiban tudja a csapat, valamint az alakulásnál, a szintén egykori Black Crowes tag, a néhai Eddie Harsch is a gárdát erősítette. A zenekart Rich Robinson saját zenészei, valamint barátai egészítik ki. 2016 októberi összeállásuk után ebben a hónapban négy éjszakás koncertsorozatot rendeznek a New York’s Gramercy Theatre-ben. Jegyeket már ne keressen senki!

Mindezeket megelőzően a csapat egy különleges live videót is megosztott, egyben bemutatta Comin’ Home című dalát. A kisfilmet a november 4-én elhunyt Eddie Harsch emlékének ajánlják. A vizuális anyagokat tavaly nyáron forgatták a próbák közben.

A felvételek Eddievel töltött utolsó pillanataimat örökítik meg – mondja Rich Robinson. A barátom volt és a zenetanárom. Zsenialitása és precizitása örök inspiráció lesz számomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr9212104225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása