Old Time RNR Magazine

Nem lesz hiány a régi idők bluesalapú zenéiből

Asphalt Horsemen és Amberjack koncertek a Dürerben

2017. január 19. - Sebők_Tamás

Február 4-én a Dürer Kert ad otthont az Asphalt Horsemen és az Amberjack közös koncertjének.

Az Asphalt Horsemen második albuma, a Brotherhood tavaly ősszel jelent meg a GrundRecords gondozásában.  A 12 tökös souther rock dalt tartalmazó album elnyerte a szaksajtó és a közönség tetszését is.  A sikeres, tavaly novemberi Düreres lemezbemutató után most visszatérnek a tett színhelyére, és a vendégük a szintén GrundRecords istállós Amberjack lesz.

A blues alapú dallamos rockzenét játszó Amberjack 2015 tavaszán jelentkezett bemutatkozó kislemezével, mely a Hookup címet kapta. A csapat a modern riffeket és szólókat a 70-es évek Amerikájának letisztult rock hangzásával ötvözi. A végeredmény egy könnyen befogadható, dallamos, már-már slágeres rockzene.

Az Amberjack frontembere, Láng Vince nemrégiben a Törtetők, a feltörekvő fiatalok pályáját bemutató sorozatban is szerepelt.


Ez a két banda vár tehát mindenkit a Dürer Kert kistermében február 4-én. A belépő 1500 forint lesz.

Facebook eseményhez katt a flyerre!

flyer_1.jpg

 

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8912139031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása